Signeersessie Bruna in Waalre

Beste lezers,

Ik heb goed nieuws: komende vrijdag, 24 november, ga ik mijn nieuwe boek presenteren en signeren bij de Bruna-winkel in Waalre. Het boek “100+ mensen en verhalen uit 2023, ter gelegenheid van 100 jaar Waalre” is een prachtige weergave van de bevolking van de gemeente Waalre in 2023. Er staan ruim 100 kleurenportretten in van inwoners in de leeftijd van 0 tot 103 jaar. Ieder met een eigen verhaaltje. Een boek om regelmatig ter hand te nemen en te bekijken en met het verstrijken van de tijd wordt het waardevoller. Bij de signeersessie van mijn boek bij Bruna Waalre word ik geassisteerd door Emie van 12 die zelf in het boek staat.

Stapel boeken "100+ verhalen en mensen uit 2023"
Presentatie boek Bruna Waalre

Ik nodig jullie allemaal uit om langs te komen en een gesigneerd exemplaar van mijn boek te bekijken en/of te kopen. Het betreft een hardcover fotoboek met 260 pagina’s voor de prijs van € 35,00. Er ligt een inkijkexemplaar voor mensen die alleen willen inzien, dat is geen probleem. Ik zal ook graag al jullie vragen beantwoorden en een praatje maken over mijn boek en mijn werk. De boekpresentatie met signeersessie begint om 14:00 uur en duurt tot 17:00 uur. De Bruna-winkel bevindt zich aan Den Hof 20 in Aalst. Je kunt meer informatie vinden op de website van Bruna.
Ik hoop jullie daar te zien en bedank jullie voor jullie steun en interesse in mijn boek. Ik vind het ontzettend fijn om mijn verhaal met jullie te delen. Tot vrijdag!

Mariet

Share This