Mentor / Coach

Mijn passie voor fotografie breng ik ook graag over op anderen. Voor beide disciplines heb ik aan de Fotovakschool certificaten gehaald in de leergang Fotoreflectie.

Dat doe ik als docent fotografie en als coach/mentor voor zowel groepen als individuen. Het lesmateriaal varieert van standaard tot maatwerk waarmee voor elk niveau (beginner tot vergevorderd) een passend aanbod beschikbaar is.

Groepen fotografen die een nieuwe uitdaging zoeken of hun kennis willen vergroten, kunnen onder leiding van een bondsmentor hun horizon verleggen. Als bondsmentor van de Fotobond (BNAFV) fungeer ik als coach/mentor zowel voor groepen die lid zijn van de Fotobond als “vrije” groepen, gelegenheidsclubs of individuen.

In principe ben ik een all-round-mentor maar ik ben gespecialiseerd in documentaire- en mensfotografie.

Kosten en subsidies

Een coaching traject bestaat meestal uit 5 dagdelen. Bij de Fotobond kan subsidie worden aangevraagd. Voor personen en clubs die niet zijn aangesloten bij de Fotobond is dit coaching traject ook mogelijk.

Bondsmentoren zijn speciaal opgeleid om ondersteuning te bieden aan:

  • Fotoclubs die op zoek zijn naar frisse ideeën en nieuwe impulsen
  • Fotoclubs die de techniek beheersen maar toe zijn aan een extra uitdaging
  • Fotoclubs waarvan een beperkt aantal leden gedurende een bepaalde periode intensief wil samenwerken onder begeleiding van een coach
  • Een gezamenlijk fotoproject of thema ter gelegenheid van een jubileum, evenement of zo maar
  • Individuele fotografen bij de ontwikkeling van hun persoonlijke oeuvre (verdieping)
  • Fotoclub bij het werken naar een overtuigende jaartentoonstelling (selecteren/presenteren)
Share This