Binnenkort boekpresentatie

Mijn nieuwe boek “100+ mensen en verhalen uit 2023”, zal gepresenteerd worden op vrijdag 27 oktober 2023 om 15 uur in het Huis van Waalre. Het is een hardcoverboek is 260 pagina’s dik geworden. Het eerste exemplaar zal in ontvangst genomen worden door burgemeester Marcel Oosterveer. Iedereen is welkom.

Het boek is dan voor iedereen te verkrijgen maar de deelnemers hebben voorrang op de verkoop. Reserveren is mogelijk. Stuur mij dan maar een mailtje, appje of berichtje. De prijs is € 35,- en bij voorkeur betalen met pin. Indien contant, graag gepast.
Ergens in december zal er een expositie van dit project zijn in het Huis van Waalre maar de exacte datum is nog niet bekend.

Bovendien zullen tijdens het jaarlijks lichtfestival GLOW (11 tot 18 november) een aantal foto’s uit dit project worden geprojecteerd op ons gemeentehuis.

Wil je nu alvast een voorproefje van het project zien, loop dan het Huis van Waalre in. Daar staan twee grote zuilen met 16 foto’s, voorbeelden uit het project. Je kunt zo naar binnen gaan en een kop koffie met een broodje nemen of iets anders.

Share This