Docent

Mijn passie voor fotografie breng ik ook graag over op anderen. Voor beide disciplines heb ik aan de Fotovakschool certificaten gehaald in de leergang Fotoreflectie.

Dat doe ik als docent fotografie en als coach/mentor voor zowel groepen als individuen. Het lesmateriaal varieert van standaard tot maatwerk waarmee voor elk niveau (beginner tot vergevorderd) een passend aanbod beschikbaar is.

Groepen fotografen die een nieuwe uitdaging zoeken of hun kennis willen vergroten, kunnen onder leiding van een bondsmentor hun horizon verleggen. Als bondsmentor van de Fotobond (BNAFV) fungeer ik als coach/mentor zowel voor groepen die lid zijn van de Fotobond als “vrije” groepen, gelegenheidsclubs of individuen.

Vanuit mijn eigen studio, aan het educatieve centrum Volksuniversiteit regio Eindhoven en aan VU De Kempen geef ik al enkele jaren fotografieles aan volwassenen en kinderen. Voor volwassenen geef ik op beginners- en gevorderden niveau les. Bij de beginnerscursussen ligt de nadruk op de techniek van de fotografie, terwijl in de vervolgcursus de aandacht meer uitgaat naar het creatieve proces. Als extra uitdaging koppel ik ook praktijklessen aan de cursussen. Daarbij neem ik de groep mee naar een fotogenieke locatie of evenement.

Regelmatig gaan er nieuwe workshops en cursussen van start. Binnenkort volgt meer informatie over. Voor mensen die liever individueel of met een klein groepje aan de slag gaan, geef ik ook cursussen op maat van een of enkele dagdelen helemaal naar wens.

Kosten en subsidies

Een coaching traject bestaat meestal uit 5 dagdelen. Bij de Fotobond kan subsidie worden aangevraagd. Voor personen en clubs die niet zijn aangesloten bij de Fotobond is dit coaching traject ook mogelijk.

Share This