Publicaties

100+ mensen en verhalen uit 2023

100 mensen en verhalen uit -2023 omslag

Mijn nieuwe boek “100+ mensen en verhalen uit 2023” is een hardcoverboek met 260 pagina’s dat is gemaakt in het kader van 100 jaar Waalre. In dit boek portretteer ik 104 mensen uit Waalre in de leeftijd van 0  tot en met 103 jaar, allemaal met een verhaal door henzelf verteld.

Het boek is te koop voor € 35,00 bij mij (neem daartoe contact met mij op via het contactformulier), bij de Stichting Waalres Erfgoed, bij boekhandel Van Piere in Eindhoven en bij de Bruna winkel in Valkenswaard.

Zorgen

Tijdens de Covid pandemie hebben onze zorgmedewerkers veel aan de kant gezet (soms ook hun privéleven) om de zorg in stand te houden.

De fotoreportage “Zorgen” geeft deze mensen een podium en is een eerbetoon voor hun inzet. De foto’s zijn te zien op exposities (zie hiervoor www.m3w.nl/exposities) en verschijnen ook in boekvorm.

Dit boek is te koop voor € 40,00 (exclusief verzendkosten). Neem bij interesse contact op via het contactformulier.

Diverse publicaties

In 2005 won ik een prijs in de wedstrijd voor Amateurfotografen en werd een van mijn foto’s geselecteerd voor het boek “Hollands Zicht”.

In 2005 stond ik met 2 foto’s in “Zicht op Brabant”, dat ook in het gelijknamige boek gepubliceerd is.

In  2009 werd ik geïnterviewd voor het tijdschrift In Beeld.

In november 2013 heb ik een boekje gemaakt over alledaagse zaken met heel eigentijdse situaties. De foto’s zijn gemaakt met een Iphone 4S. De titel is “bijzonder ALLEDAAGS
Voor het tijdschrift De Uitstraling schrijf ik iedere vier weken een toegankelijk stukje over fotografie. Hierbij komen zowel technische als creatieve aspecten van het fotograferen aan de orde. Voor dit tijdschrift maak ik ook steeds de coverfoto en enkele foto’s ter ondersteuning van verhalen.
Share This