Fotografieworkshops

Fotoreis in Spanje

Fotovakantie in Spanje van 1 t/m 7 juli 2018

In het Noordoosten van Spanje, in de Pyreneeën ligt heel idyllische een middeleeuwse pastorie met kapel en bijgebouwen die door Frans en Eveline zijn omgebouwd en ingericht tot een authentiek en sfeervol gastenverblijf. Dit is de uitvalbasis voor onze fotovakantie. Deze plek en de omgeving vormen een bron van inspiratie. De gebouwen zelf met het interieur zijn zeer fotogeniek en bieden eindeloos veel studiemateriaal. De rust en stilte van de bosrijke omgeving is een ideale plek om je te onttrekken aan het dagelijkse ritme en tijd voor jezelf te nemen en nieuwe beelden te maken.

Wat gaan we doen:

Daar hebben de deelnemers een stem in maar we gaan zeker aan de slag met close-up-, architectuur-, natuurfotografie. Voor diverse technieken zijn hier de basisvoorwaarden aanwezig. Alle fotografie disciplines zullen beginnen met een blokje theorie, gevolgd door praktijk en tenslotte een nabespreking. Ook bestaat de mogelijkheid om te werken aan een album. Als er voldoende belangstelling is, zullen we een bezoek brengen aan het Dali Museum in Figueres.

Wat biedt het gastenverblijf:

We eten en overnachten in het prachtige 12e eeuwse Rectoria de la Miana gelegen aan de uitlopers van de Spaanse Pyreneeën en worden verzorgd door de Nederlandse gastheer en -vrouw Frans en Evelien. We worden ondergebracht in 1- en 2-persoons ruime kamer met enkel eenpersoons bedden en sfeervolle authentieke inrichting. Verder is er wifi en een zwembad volop ruimte om binnen en buiten te verblijven. De accommodatie ligt afgelegen maar met de auto kun je binnen een kwartier in de “bewoonde” wereld zijn. Alle maaltijden worden verzorgd.

Wat moet je meenemen:

Een camera (maakt niet uit als het maar digitaal is) en eventueel een laptop of tablet waarop de foto’s bekeken kunnen worden. Naar gelang de persoonlijke voorkeur en behoefte neem je lenzen, statief, flitser of meer mee.

Wanneer en wat kost deze vakantie:

We verblijven hier van 1 t/m 7 juli 2018 en de kosten zijn € 695,- per persoon op basis van een 2 persoons kamer en volpension. Toeslag voor 1-persoons kamer (beperkt) is € 11,-/dag. Dit is exclusief reiskosten en drankjes.

Fotografieworkshop

Fotografieworkshop op maat

Wil je graag met familie of collega’s een dagje samen erop uit naar een fotogenieke omgeving? Wil je beter leren fotograferen onder leiding van een deskundige? Stuur een bericht naar workshops@m3w.nl. We kunnen dan een activiteit op maat maken.

  Inschrijfformulier

  Voor en achternaam *

  Gewenste fotografieworkshops:
  Fotovakantie in SpanjePortretfotografieNatuurfotografieFotografieworkshop op maat

  Niveau:
  BeginnerGevorderdProfessioneel

  Type camera:
  Camera zonder verwisselbare lensSysteem camera met verwisselbare lensSpiegelreflex camera met verwisselbare lens

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Vraag, opmerking of ruimte voor een projectbeschrijving

  * Verplichte invulvelden

  Adres studio

  Heuvelsche Kerkpad 2
  5581 SM  Waalre

  Naar Google Maps

  Bel me

  Mobiel: 06-22 41 70 20

  l

  Stuur me een bericht

  Webdesign: Visual Focus